Beste missie. Beste omgeving. Beste mensen. Beste werk. - werkgeversreview Talent Acquisition Partner bij Reddit

23 dec 2022

Pluspunten

-Een missie waar ik verbinding mee heb, en een ethisch bedrijf -Een omgeving waar je zowel autonoom als samen kunt werken. Veel vermogen om te creëren en bestaande dingen te verbeteren. Impactvol werk -Op afstand in de hele organisatie. Reddit heeft een aantal kantoren waar mensen welkom zijn - Geweldige beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden - Balans tussen werk en privéleven. Je kunt 40 uur per week werken. Wees gewoon geweldig in die tijd. Ik word aangemoedigd om vrij te nemen. Mensen bij Reddit checken bij mij in, en vice versa. Het is best geweldig - De meest fenomenale mensen waarmee ik ooit heb gewerkt. Geen ego's. Mensen geven om elkaar -A/b-test. Faal snel. Sta op en probeer iets anders. Nieuw initiatief? Doe je huiswerk, ontvang buy-in, test het, land het - Een omgeving die open feedback aanmoedigt. Het is verfrissend en leidt tot persoonlijke en professionele groei

Minpunten

Ik mag echt niet klagen. In tegenstelling tot andere organisaties in mijn afgelopen 20+ jaar ambtstermijn. Reddit is een absolute droom

Ontdek andere reviews over Reddit

4 mei 2026

Pluspunten

Great company and the SPACE team is excellent. Good pay & decent benefits.

Minpunten

Fast paced environment with inconsistent planning tools that change too frequently make it difficult to build and execute strategy.

2 jun 2026

Pluspunten

Good people to work with if you are in a good team

Minpunten

Middle management can be incompetent sometimes