5,026 nov 2025Technical support engineerVoormalige werknemer, minder dan 1 jaarBrazilAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenFull remote Global team Open source productMinpuntenNone. Had a great time working there.Meer weergevenReactie van Rocket.Chat6moThank you for the feedback! We are glad to know you had a positive experience with us. 🚀Meer weergeven
5,027 mei 2024Fullstack developerHuidige contractwerker, minder dan 1 jaarWilmington, DEAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenGreat Company to work atMinpuntenNone as per my experienceMeer weergevenNuttigDelenReactie van Rocket.Chat1yThank you for the feedback! We are glad you are having a nice journey!Meer weergeven
3,09 aug 2024Open source contributorHuidige werknemer, minder dan 1 jaarUnited States Coast Guard - Air Station SacramentoAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenamazing community, amazing place to work great supportMinpuntensome time it take alot of time to resolve few bug ,Meer weergevenNuttigDelenReactie van Rocket.Chat1yThank you for the feedback!Meer weergeven