Good - werkgeversreview Financial Advisor bij SHP Financial

4 jan 2025

Pluspunten

Good culture and management team

Minpunten

Compensation is below market value

Ontdek andere reviews over SHP Financial

13 okt 2025

Pluspunten

Really welcoming staff and great office culture

Minpunten

Did not have a bad experience in my time there

28 feb 2024

Pluspunten

Werken bij SHP is een van de beste stappen uit mijn carrière geweest. Ik werkte voor een van de Big 5-banken in Boston en vond het een geweldig bedrijf totdat ik SHP vond. Het is tegenwoordig zeldzaam om een bedrijf te vinden waar je het gevoel hebt dat je jezelf daar je hele carrière kunt zien doorbrengen, maar dat is wat ik heb gevonden. Het management is ongelooflijk, ze stellen het team echt op de eerste plaats en zullen er alles aan doen om je in het leven te ondersteunen. Toen ik mijn baby kreeg, hebben ze me overal doorheen gesteund en me altijd aangemoedigd om mijn gezin altijd op de eerste plaats te zetten. Het leiderschapsteam probeert voortdurend te verbeteren en is altijd heel open over de veranderingen die op stapel staan. SHP is echt een van de beste werkplekken in onze branche en ik voel me zo gelukkig dat ik deel mag uitmaken van dit team.

Minpunten

Het enige minpunt dat ik kan bedenken is dat we veel zaken afhandelen en zeer hoge normen hanteren voor de ondersteuning van onze klanten. Soms kan de werkdruk in bepaalde seizoenen gigantisch zijn, maar het management zorgt er altijd voor dat ze ondersteuning bieden en zijn voortdurend aan het werven om in de behoeften te voorzien. Je moet een doorzetter zijn en bereid zijn om hard te werken, wat misschien niet voor iedereen geschikt is. De aard van een bloeiend bedrijf in onze branche is dat we hard moeten werken, dat vind ik geweldig, maar niet iedereen vindt dat leuk.