Great employer - werkgeversreview Community Warden bij SWL Security Services

12 feb 2024

Pluspunten

Straight forward work. If you can follow orders and instructions this job is easy and rewarding.

Minpunten

None other than having to work in lovely British weather.

Ontdek andere reviews over SWL Security Services

1,0
25 nov 2025

Pluspunten

Not a bad company to work for lots of nice people

Minpunten

Some horrific policitiss that will drive you insane e

23 nov 2018

Pluspunten

Heel anders vanaf het begin. Op de eerste dag ga je een uitstekende trainingsweek volgen waarin de wet en het gebruik van geweld en handboeien aan bod komen. Je krijgt een aantal geweldige persoonlijke beschermingsmiddelen, waaronder steekvesten, handboeien en CCTV op het lichaam gedragen, je werkt nauw samen met andere mensen die allemaal hetzelfde doel hebben. Als mobiele verliespreventiemedewerker moet ik overal in het zuiden zijn, van mijn normale gebied van Dorset tot het werken in burgerkleding in Bristol, Hampshire en Sussex. Je krijgt regelmatig bijscholing en ondersteuning. Ik heb ook nauw samengewerkt met de statische veiligheidsfunctionarissen op locaties zoals kringloopcentra, opslagcentra, vestigingen van bureaus voor de afgifte van rij- en voertuigvergunningen en zelfs grote merkhotels. De veiligheidsagenten maken een groot deel uit van het team en zijn altijd bereid om te leren, ze worden zeer goed verzorgd en weten heel veel binnen hun rol door de training die ze krijgen. Ik heb ook mensen zien veranderen van rol naar rol binnen het bedrijf, van controlekamer naar verliespreventie en statische beveiliging naar controle of verliespreventie. Als je eenmaal bij SWL Security werkt, zorgen ze voor je en de training betekent dat je dingen kunt doen waarvan je niet wist dat je ze kon doen. De beloningen zijn geweldig, met kerstmis krijg je een kerstpakket vol geweldige cadeaus, ze geven ook cadeaubonnen uit aan medewerkers die verder gaan dan dat.

Minpunten

Veel verschillende dingen om te proberen binnen het bedrijf, maar niet genoeg tijd om het allemaal te doen.