Gebrek aan werkzekerheid bij het bedrijf - werkgeversreview Front End Developer bij Sendcloud

2,0
19 aug 2021

Pluspunten

Het bedrijf groeit snel en de diversiteit van het bedrijf is een groot pluspunt. Omdat de meeste mensen bij het bedrijf jongeren zijn, is de energie bij Sendcloud best geweldig! Het is zeer geschikt voor iedereen die voor een baan naar een ander land verhuist, omdat je je gemakkelijk kunt settelen en zelfs een goed sociaal netwerk hebt.

Minpunten

- Het is chaotisch om bij Sendcloud te werken, van buiten is het geweldig maar van binnen nogal rommelig. -Vanwege het tempo waarin het bedrijf groeit, neemt het veel mensen aan, maar laat het ook in zeer korte tijd veel mensen los. - Het management is nog erg jong en heeft duidelijk geen ervaring in het omgaan met het groeiende tempo van het bedrijf. Sendcloud heeft moeite met het stellen van verwachtingen voor hun medewerkers en wat ze verwachten is erg onduidelijk, maar tegelijkertijd lijken ze veel te verwachten.

Reactie van Sendcloud
4y
Hello! Thank you so much for your review. An opinion like this is very important to us as we are growing very fast and still learning along the way. As I see that you're one of our current employees, I'd like to get in touch with you to discuss these topics. Can you please contact me via alicia.martinez@sendcloud.com to schedule a call? Looking forward to hearing from you!

Ontdek andere reviews over Sendcloud

15 mei 2021

Pluspunten

Great place to work. Fast growth

Minpunten

Management can be better organized.

Reactie van Sendcloud
4y
Thanks for your review and input! :)
10 jan 2026

Pluspunten

Flexibele werktijden, goed salaris, prettige werkomgeving

Minpunten

Het groeipad is niet altijd duidelijk, aangezien het een scale-up bedrijf is. Bedrijfsdoelen veranderen vaak.