Senior management loopt drie decennia achter - werkgeversreview Vicepresident bij Signify

2,0
25 nov 2019

Pluspunten

Zeer gedreven en bekwame collega's met erg verschillende achtergronden. Uitstekende samenwerking. Strategie en producten zijn opwindend. Verlichting is een fascinerende branche

Minpunten

Het senior management is erg hiërarchisch georganiseerd en egocentrisch. Ze creëren een angstcultuur met beperkte prikkels om verandering teweeg te brengen. Uitvoering van de strategie is gecentreerd rond kostenbesparing. CEO heeft een ego dat hem belemmert het bedrijf goed te leiden

Reactie van Signify
6y
Bedankt voor het achterlaten van een review. Het spijt me te horen dat uw ervaring met het management niet was wat u ervan verwachtte. Aarzel niet om uw mening hier verder te delen feedback@signify.com. Ik kijk er naar uit van u te horen.

Ontdek andere reviews over Signify

13 mrt 2026

Pluspunten

Challenging and good work, helpful co-workers, great culture

Minpunten

Currently downsizing as a company.

25 mei 2026

Pluspunten

Great Benefits. bag on micro management, usually low. Good departmental teamwork

Minpunten

Silo-strategy, with departments and sectors setup as segregated, causes reactionary decision making rather than smart proactive progression in improvement initiative buy-in. Inter-departmental LEAN thinking can be challenging.