Pluspunten
De enige pro is de gezondheidszorg
Minpunten
Alles aan dit bedrijf is een oplichter, zowel letterlijk als figuurlijk. Noch mijn locatie, noch mijn positie zijn waar in deze recensie, omdat ik weet hoe vergeldend dit bedrijf is en ik nog steeds rekeningen moet betalen. Management is een lachertje, zowel aan de hoge als de lage kant. Er is absoluut geen balans tussen werk en privé bij dit bedrijf. Het zijn dagen van 9-10 uur doordeweeks, plus verplicht elke zaterdag, tenzij jij een van de mensen bent die die beslissingen voor anderen neemt, dan heb je weekenden vrij. Ze beweren heel milieuvriendelijk te zijn, maar dat gaat alleen zo ver als wat er op papier staat. In werkelijkheid vervuilen ze enorm. Er wordt ons specifiek verteld om niet echt op CFK's te controleren (ze zouden nooit meer een andere koelkast of airconditioning kopen als ze de dingen deden zoals ze zouden moeten) en machines zijn altijd kapot en lekken vloeistoffen in lokale waterwegen. Ik zou nooit iemand aanbevelen die ik eigenlijk leuk vind om voor dit bedrijf te gaan werken.