26 mei 2024
Huidige werknemer
Pluspunten
Fijne werkgever, sociaal en betrokken
Minpunten
Kan in de zorg nog wat vernieuwen
Pluspunten
Fijne werkgever, sociaal en betrokken
Minpunten
Kan in de zorg nog wat vernieuwen
Pluspunten
Er is een warme sfeer binnen de organisatie. Ik heb binnen twee teams gewerkt, eerst als persoonlijk begeleider binnen een woonvorm en daarna als ambulant begeleider extramuraal. Beide teams als fijn ervaren, ook zijn collega's uit andere teams prettig wanneer je hier contact mee hebt en als je het Centraal Bureau binnenwandelt is iedereen vriendelijk. Er werken kundige collega's en er zijn verschillende cursussen/trainingen te volgen. Ook de cliënten en doorverwijzers weten de organisatie te vinden en hebben positieve ervaringen.
Minpunten
Het management voelt erg ver af. Je hoort er weinig over, totdat er beslissingen worden genomen. Dat voelt als mosterd na de maaltijd.
Pluspunten
Ik heb onlangs mijn stage afgerond bij de afdeling P&O (Personeel & Organisatie) van Siza in Arnhem en ik ben ontzettend positief over mijn ervaring. Vanaf de eerste dag voelde ik me welkom en ondersteund door het P&O-team. Mijn stagebegeleider was zeer toegankelijk en bereid om me te helpen met al mijn vragen. De feedback die ik ontving was constructief en hielp me enorm in mijn professionele ontwikkeling binnen HR. Binnen de afdeling P&O kreeg ik de kans om aan verschillende aspecten van HR-werkzaamheden te werken, van werving en selectie tot personeelsadministratie en beleidsontwikkeling. Deze diversiteit aan taken verrijkte mijn kennis en vaardigheden in het HR-veld. Siza staat bekend om zijn innovatieve benadering, en dit geldt ook voor de afdeling P&O. Ik heb kunnen bijdragen aan en leren van verschillende projecten die gericht waren op het verbeteren van HR-processen en het implementeren van nieuwe technologieën. Dit was niet alleen inspirerend, maar ook zeer leerzaam. Het P&O-team bij Siza bestaat uit gepassioneerde en deskundige professionals. De werksfeer is collegiaal en er is veel ruimte voor samenwerking en kennisdeling. Ik voelde me echt onderdeel van het team, wat mijn stageperiode zeer aangenaam maakte. Een groot pluspunt was de kans om betrokken te zijn bij strategische HR-initiatieven. Dit gaf me inzicht in hoe HR-beleid wordt ontwikkeld en geïmplementeerd op een hoger niveau binnen de organisatie. Het was waardevol om te zien hoe strategische beslissingen invloed hebben op het welzijn en de ontwikkeling van medewerkers. Naast professionele groei heeft mijn stage bij de afdeling P&O ook bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb waardevolle vaardigheden geleerd, zoals effectieve communicatie, probleemoplossend vermogen en projectmanagement, die niet alleen nuttig zijn in mijn carrière, maar ook in het dagelijks leven. Kortom, mijn stage bij de afdeling P&O van Siza in Arnhem was een zeer waardevolle ervaring. Ik ben dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen en de lessen die ik heb geleerd. Ik zou Siza zeker aanraden aan toekomstige stagiairs die op zoek zijn naar een inspirerende en leerzame stageplaats binnen de HR-sector.
Minpunten
Hoewel mijn stage bij de afdeling P&O van Siza in Arnhem over het algemeen een zeer positieve ervaring was, is er één minpunt dat ik graag zou willen benoemen: de hoeveelheid administratief werk. Hoewel administratie een essentieel onderdeel is van P&O-werkzaamheden, vond ik dat het vaak repetitieve en tijdrovende taken waren. Dit beperkte soms de tijd die ik kon besteden aan strategisch en beleidsmatig werk, wat voor mij als stagiair bijzonder leerzaam zou zijn geweest. Het zou nuttig zijn als er efficiëntere systemen of tools worden geïmplementeerd om administratieve processen te stroomlijnen, zodat stagiairs en medewerkers meer tijd kunnen besteden aan waardevolle en uitdagende projecten.