Pluspunten
Alles opschrijven wat ik daar leuk vond, zou wat tijd kosten om te lezen. Dus ik zal proberen het terug te brengen tot de meest waardevolle punten.
# 1: The People: Ongelooflijk bekwaam en lief, uw persoonlijkheid en mentaliteit staan centraal. Samengevat, gewoon geweldige mensen in alle mogelijke aspecten en het maakt niet uit of zij of jij een Manager, Support of Developer bent - iedereen wordt gelijk behandeld. Recruitment & HR Lead doen uitstekend werk.
# 2: Het management: Zoals eerder vermeld, heb je nooit het gevoel dat je voorzichtig, nerveus of wat dan ook moet zijn als de CEO / CFO / International Lead in de buurt is. Eerlijkheid en "zelfstuwing" en transparantie worden gewaardeerd, maar aarzel niet om vragen te stellen.
# 3: De werkomgeving: ze willen echt dat je je prettig en gelukkig voelt. Je kunt deelnemen aan Pilates, de Bootcamp, elke woensdag een massage etc. Het is een ongedwongen, afwisselende en leuke omgeving.
# 4De vrijheid: we werkten in zelfsturende teams, wat ik erg leuk vond. Bovendien kun je je eigen ideeën en impulsen inbrengen, dus houd je niet in als je iets aan je hoofd hebt.
Minpunten
Vrijwel het enige dat ik niet leuk vond, was het feit dat ik het gevoel had dat ik wat beter had voorbereid, wat ook een beetje mijn schuld was.