Ongelofelijke cultuur, onbeperkte kansen en een ondernemende geest! - werkgeversreview Business Development Manager bij SoftwareOne

4 sep 2019

Pluspunten

SoftwareONE is een ongelofelijke plek om een carrière te bouwen. De cultuur bij SWO is als geen andere die ik ervaren heb in mijn carrière van bijna 20 jaar in technologie-verkoop. SWO moedigt hun werknemers aan om een ondernemende mentaliteit te omarmen om het bedrijf te groeien en ze ondersteunen hun verkopers in het veld enorm met veel middelen om de inspanningen van Account Executives aan te vullen. Mijn 7+ jaren bij SWO waren sommige van de beste jaren van mijn leven en ik ben echt dankbaar voor de kansen die ik daar heb gekregen. Als ik geen andere richting zou willen opgaan met mijn carrière denk ik dat ik bij SWO zou kunnen blijven werken tot mijn pensioen. - Competitief compensatieplan - Ongelofelijk ondersteuning leiderschapsteam - Geweldige voordelen/verzekering - Beste balans tussen werk en privéleven van zijn klasse - Onbeperkte kansen om te reizen, nieuwe delen van het bedrijven te verkennen en om te verhuizen als dat is wat je wilt - Herinvesteert continu in het bedrijf om een beter merk achter elke verkoper te hebben

Minpunten

Ik weet niet zeker of dit per se een ''minpunt'' is, maar van werknemers van SWO moet je verwachten dat ze presteren. SWO is een prestatiegerichte organisatie en hoewel ze toestaat dat je het werk benadert op de manier waarop jij dat wilt, verwacht ze ook prestaties en constante groei, wat te verwachten is, gezien het om een verkooporganisatie gaat.

Reactie van SoftwareOne
6y
Ten eerste - bedankt dat u specifiek bent! Feedback is een geschenk en we zijn er dankbaar voor. Ten tweede - we zijn prestatiegericht zoals u zegt, maar onze mensen zijn zo belangrijk voor ons en de geest en cultuur zo belangrijk, dat het ene hand in hand gaat met het andere. We wensen je veel succes en zijn erg trots dat we je een platform kunnen bieden om te slagen. John.

Ontdek andere reviews over SoftwareOne

26 aug 2025

Pluspunten

Great pay, great environment, everyone willing to help

Minpunten

None come to mind for me

3,0
28 mei 2026

Pluspunten

Good Pay, Decent Services Offerings

Minpunten

Slow internal processes, over committing/under delivering, reselling is a nightmare here, Many customers are leaving due to poor experience the past few years