Pluspunten
Ik hield absoluut van mijn team en veel van mijn collega's. Ze zijn enkele van de aardigste, hardstwerkende mensen die ik heb ontmoet. Iedereen heeft echt het beste van zichzelf gegeven ondanks weinig erkenning of steun. Ze waren soms erg gul voor me dat ik echt steun nodig had, maar dat schrijf ik veel toe aan mijn baas en team, niet iedereen had zoveel geluk.
Minpunten
Leiderschap is ongelooflijk topzwaar, wispelturig en gericht op vingerwijzen. Er zijn zoveel VP's, zo weinig communicatie en een constante behoefte om zichzelf in te dekken. Ik heb verschillende ontslagrondes meegemaakt waarbij geweldige, belangrijke mensen werden weggestuurd om middelmatige, overbetaalde blanke mannen te redden. Ik heb HR meerdere keren benaderd over een lastige medewerker die extreem problematisch gedrag vertoonde jegens vrouwen en minderheden, waaronder KLANTEN, en vaak werd genegeerd. Deze persoon werd later ontslagen omdat hij racistische opmerkingen had gemaakt tegen een zwarte werknemer. Het was bekend dat verschillende mannen in HOGE functies vrouwen op het werk lastigvielen, openlijk vijandig en discriminerend waren, en één man keek zelfs naar pornografie op werkcomputers. Hier is NOOIT iets aan gedaan. Nogmaals, we werden gezien als het probleem en vertelden ons te kijken naar ons eigen gedrag als vrouw. Tijdens Black Lives Matter-protesten nam ik contact op met HR over manieren om ons personeel te diversifiëren, diversiteitstrainingen te implementeren en medewerkers van kleur te bereiken. Dat alles werd opnieuw genegeerd, waardoor vrouwen en gekleurde mensen op het personeel nog meer vervreemd raakten. Het was een weerzinwekkend scenario waarvan ik niet kan geloven dat het in 2021 nog bestaat. De huidige CEO vult het executive team en de raad van bestuur aan met meer blanke mannen die niet weten wat ze doen en vervreemdt langdurig personeel. Ik wens al mijn medewerkers het beste, maar ik hoop dat er een dag van afrekening komt voor leiderschap.