top werkgever - werkgeversreview Administratief Medewerker bij Staedion

7 mrt 2020

Pluspunten

Stadion biedt zeker een fijne werkomgeving. Wel een oud gebouw en verouderd meubilair.

Minpunten

gedetacheerden worden behandeld als een 'aparte' groep. Dat doet weer veel pluspunten verdwijnen.

Ontdek andere reviews over Staedion

21 mrt 2024

Pluspunten

- goeie arbeidsvoorwaarden - maatschappelijk relevant - prettige werksfeer

Minpunten

- trage besluitvorming - teveel managementlagen

3 sep 2015

Pluspunten

Gedeelte van het personeel toont nog veel betrokkenheid maar is moe geslagen door de vele regeltjes en achterbakse cultuur door elkaar een loer te draaien. Management kijk daar nou eens naar en luister wat er tussen de regels gezegd wordt. Beslis niet zelf maar betrek daar de JUISTE personen bij en niet de ja knikkers

Minpunten

Leidinggevende zijn maar met 1 ding bezig namelijk zichzelf. Betrokkenheid is weg en het gaat er alleen nog maar wie je kent en niet wat je kan. Moet wel eerlijk zijn ik weet het alleen van het bedrijfsonderdeel Onderhoud. Staedion bestaat uit meerdere onderdelen. Management communiceert niet meer met personeel alleen denken ze van wel. Teamleider neemt geen verantwoording en luistert alleen naar zijn vriendjes die weer alle info die ze horen vanuit het bedrijf doorspellen daardoor krijg je een cultuur dat medewerkers niet alles meer durven te zeggen.