Pluspunten
Evenwicht tussen werk en privé, interessante projecten, goede klanten, geweldige collega's, 12 weken betaald gezinsverlof, arbeidsvoorwaardenpakket, voorraadprogramma, veel werkachterstand.
Minpunten
Niet agressief genoeg bij het inhuren van personeel om het team te ondersteunen. NUL intern eigen vermogen met loon. Nieuwe medewerkers vereisen grote beloningspakketten, terwijl aan bestaande, toegewijde werknemers (inclusief het management) compensatieaanpassingen worden beloofd als gevolg van een marktonderzoeksproces en verwaarloosbare aanpassingen. Als toezichthouder kregen we gespreksonderwerpen voor de tariefherzieningsperiode van 2023 over hoe we aan werknemers konden uitleggen dat de lonen NIET gebonden zijn aan inflatie en dat ze blij moeten zijn met wat er wordt geboden. Ik ben op de hoogte van andere vergelijkbare bedrijven die meerdere inflatieaanpassingen aan alle werknemers geven, ongeacht hun functie, in plaats van te proberen werknemers ervan te overtuigen dat dit geen factor is. Er is veel discussie over retentie, maar er zijn geen echte pogingen om het probleem op te lossen.