Pluspunten
Het bedrijf heeft een zeer grote visie - virtueel om opnieuw uit te vinden hoe zowel commercieel vastgoed als de consumentenmarkt zich in grote steden gedraagt en hoe ze met elkaar omgaan, met als primaire missie om de detailhandel voor iedereen in de wereld toegankelijk te maken. Het gekke is dat elke dag meer en meer eigenaren van onroerend goed, jonge merken en big box retailers naar de site stromen om ruimte te vinden of op te sommen. - Iedereen in het NYC-team is toegewijd en gepassioneerd. - Op kantoor heerst een leuke sfeer, maar alles is prestatiegericht - Wanneer bepaalde KPI's zijn bereikt, viert het hele team samen - Iedereen geniet echt van elkaars gezelschap, gaat uit na het werk - Geweldige teamleider & manager die inspireert en motiveert - Merkpartnerschappen behoren tot de top in de wereld - Elke dag is een uitdaging en een oefening in het oplossen van problemen. - Iedereen krijgt autonomie met richting - Het kantoor staat zeer centraal in Soho, vol met startups en coole jonge bedrijven.
Minpunten
De belangrijkste vraag van het bedrijf is hoe om te gaan met de groei. De pop-up wereld gaat erg snel en de vraag naar ruimtes in de hele wereld neemt toe. Ik heb er vertrouwen in dat Storefront strategieën zal invoeren, maar dat is de uitdaging met zo'n rijpe markt. - Het bedrijf is van de ene op de andere dag wereldwijd gegaan na de fusie, dus weinig interactie met internationale tegenhangers. - Het uitvoerend management is voortdurend op reis - Dichtheid van inkomende zaken soms moeilijk te beheren