Pluspunten
Je kunt direct met elke afdeling spreken om vragen beantwoord te krijgen en een samenwerking te starten. Er is kans om met verscheidene afdelingen te verbinden zodat je communicatie kunt verbeteren, en de omkeertijd om iets gedaan te krijgen kunt verminderen. Plannen en updates voor het bedrijf waren direct beschikbaar, als ze niet in maandelijkse of wekelijkse aankondigingen werden gedeeld. De locatie van het hoofdkantoor was geweldig, bij winkels en restaurants midden in de stad, met een geweldig uitzicht. De werkomgeving voelde erg 'laks' aan vergeleken met wat ik in het verleden gewend was. Een klein bedrijf biedt je veel professionele ontwikkeling, omdat je direct de pijn en winst van een levende organisatie kunt zien. Ik heb een ton geleerd en zou er niets van teruggeven.
Minpunten
Omdat het een kleiner bedrijf is zijn er de onvermijdelijke groeipijnen. Soms veranderen plannen voor het jaren en verschuiven prioriteiten, dus als ik egoïstisch ben ben ik misschien gefrustreerd, maar die veranderingen zijn wat het beste is voor het bedrijf. Ik mis ook de snackautomaat die verwijderd is omdat ik waarschijnlijk de enige was die hem gebruikte. De cold brew koffiemachine was ook vaak leeg, maar we zaten boven een Starbucks dus het was oké.