Tof bedrijf met een paar aandachtspuntjes! - werkgeversreview Engineer bij Studyportals

14 apr 2021

Pluspunten

Studyportals is een ontzettend tof bedrijf! Hier werken is super tof. Je wordt vrij gelaten in de techieken die je wilt gebruiken, zolang je ze maar professioneel kan verantwoorden. Je bent onderdeel van een zelfsturend team dat veel impact probeert te maken. Als je de juiste instelling hebt geeft Studyportals je de handvaten om snel te groeien en mooie stappen te maken. Studyportals heeft mij ontzettend geholpen om te groeien in mij professionele carriere en ik heb er een stapel nieuwe vrienden bij!

Minpunten

Het maand salaris is net conform de industrie standaard. Waar Studyportals echt nog in kan verbeteren is het totaalpakket. - Pensioensbijdrage is zo laag dat het bijna verwaarloosbaar is - Bonussen zijn laag en worden zelden uitgekeerd (door niet gehaalde, onrealistische targets) - Targets kunnen ook een stuk professioneler worden opgezet. - Borrels/feestjes (pre-corona) stonden al een tijdje op een laag pitje.

Ontdek andere reviews over Studyportals

2,0
11 jan 2018

Pluspunten

They try to make it 'fun' for you - especially if you're young & single.

Minpunten

Low pay, no real benefits (unless you consider 'being a Superhero' a benefit), thoughts & opinions are rarely validated, micro-management, and more.

11 mei 2026

Pluspunten

- Good team, environment, nice office and facilities

Minpunten

- Nothing to say, all good