5,05 mrt 2019Anonieme werknemerHuidige werknemerAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspunten-Persoonlijk en vriendelijk -Snel schakelen -Kreeg een verjaardagskaart -Mogelijkheid tot groeiMinpunten-Meer feestjes en meer evaluatiesMeer weergevenReactie van SuperStaff7yHi! Wat een mooie, positieve review, dankjewel. We nemen de verbeterpunten zeker mee. De uitnodiging voor het feestje komt eraan! Groet SuperStaffMeer weergeven
5,013 jan 2025DirectorHuidige werknemer, minder dan 1 jaarManilla, AanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenHet senior management is zeer open en transparant in de communicatie met de werknemers; hun toewijding aan communicatie blijkt uit kwartaalvergaderingen met iedereenMinpuntenniet veel om over de nadelen te zeggenMeer weergevenNuttigDelen
5,09 okt 2024Team leaderVoormalige werknemerMakati CityAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenwerk-privébalans en vriendelijke omgevingMinpuntenhangt ervan af wie uw meerdere isMeer weergevenNuttigDelen