Denk goed na of je hier wel aan de slag moet gaan - werkgeversreview Anonieme werknemer bij Swatch Group

24 apr 2019

Pluspunten

Collega's (niet management), mooi product en events

Minpunten

Wat van de buitenkant een mooie organisatie lijkt veranderd compleet wanneer je er aan de slag gaat. Er heerst een hoge werkdruk, er zijn veel processen maar eigenlijk is niets echt goed geregeld. De manier hoe er met mensen omgegaan wordt is niet menselijk. Dit ging zo tegen mijn normen en waarden in dat ik elke dag met buikpijn aan de slag ging en besloten heb een andere baan te zoeken. De huidige Country Coördinator regeert met ijzeren hand en heeft echt een gebrek aan inlevingsvermogen. Alles gaat op haar manier of gebeurd niet. De CFO welke verantwoordelijk is voor de Benelux spreekt geen Nederlands en zeer gebrekkig Engels waardoor er veel communicatieproblemen ontstaan. Haar stijl van leidinggeven is ''management by fear''. Wat juist averechts werkt. Meerdere malen heb ik haar schreeuwend aan de telefoon gehad. Ook lacht ze je uit tijdens afspraken met externe bedrijven. Ze toont totaal geen respect. Sinds deze twee leidinggeven is de sfeer erg achteruit gegaan. Bij mijn eindafrekening werd niet alles uitbetaald onder de noemer van management beslissing.

Ontdek andere reviews over Swatch Group

24 feb 2025

Pluspunten

Loved working here Friendly co-workers

Minpunten

No cons on my end

3,0
1 jun 2026

Pluspunten

Flexible Time Off. Easy Environment

Minpunten

No on site Gym or ammenities