Ik zou niet de moeite nemen - werkgeversreview Klantervaring Specialist bij Tails.com

10 jan 2021

Pluspunten

Vrijdagontbijt Honden op kantoor

Minpunten

Het was vanaf het begin slecht. Tenzij je Brits bent en je baas behandelt alsof ze je vrienden zijn, zul je geen plek vinden in dit bedrijf. Dus als u een buitenlander bent, wilt u misschien andere opties overwegen. Als u de tijd moet nemen om ervoor te zorgen dat u de procedures begrijpt, zullen ze het niet leuk vinden. Je zou alles al moeten weten. Ze blijven verwijzen naar de "stijl" van het merk en als je ze ernaar vraagt, zeggen ze "je snapt het wel op". De waarheid is dat ze het je niet vertellen en het je kwalijk nemen dat je niet weet wat hun "toon" is. U krijgt te horen dat de meeste van uw collega's aan de telefoon de proeftijd niet hebben doorstaan in de drie maanden die het bedrijf u als proeftijd geeft. Ze denken dat dit goed is, maar als ze je echt hebben getraind en het serieus zouden nemen, zouden ze dat zien als een mislukking in het trainingsproces. Ik bedoel, als de MEESTE mensen hun proeftijd niet op tijd kunnen afronden, wiens schuld is het dan? Hint: het is van hen, maar ze zullen het jou de schuld geven. Ze gedragen zich al op zichzelf alsof ze enorm waren, maar ze zijn nog steeds een start-up. Wees er klaar voor om te zien dat uw "collega's" als koningen en koninginnen worden behandeld vanwege hun statistieken, maar als u de toppositie bereikt terwijl u een nieuweling bent, zal niemand een woord zeggen. Ook spelen veel mensen vals, iedereen weet het en doet er niets aan. Als je het weet, weet je hoe je je getallen groter kunt maken dan ze in werkelijkheid zijn. Als je psychische problemen hebt, zoals angst en depressie, zullen ze doen alsof ze erom geven, maar in werkelijkheid betekent dit dat ze zullen proberen je te laten vertrekken. Incompetente teamleiders die niets van leidinggeven weten, zullen tegen je liegen en wanneer (als!) Daarover wordt ondervraagd, zullen ze alles ontkennen en nooit de verantwoordelijkheid nemen voor hun fouten. Klassiek narcistisch gedrag. Micromanaging op zijn best, waarbij mensen denken dat ze eigenaar zijn van de plek. En, natuurlijk, als eerste stap naar je baas gaan in plaats van daadwerkelijke hulp te bieden als hij denkt dat je die nodig hebt. Ik zou de briljante recensies hier niet geloven, ze zijn achtergelaten door degenen die aan andere teams zijn toegewezen, behalve dat ze aan de telefoon zitten met gekke mensen, die te maken hebben met hun vreselijke, onprofessionele bezorgbedrijf waardoor ze veel geld verliezen. Als je van jezelf houdt en jezelf respecteert, zoek dan ergens anders. Bied me niet aan om erover te praten Tails, want ik heb het al geprobeerd en jij hebt er niets aan gedaan. Schaamte.

Reactie van Tails.com
5y
Het spijt me oprecht te horen dat u zich zo voelde tijdens uw verblijf op tails.com. We nemen feedback over diversiteit en xenofobie heel serieus - er is geen plaats voor op tails.com. Ik wil je verzekeren dat we je opmerkingen zullen bekijken en ze naast onze tweejaarlijkse engagementenquête zullen gebruiken om ervoor te zorgen dat we het best mogelijke team samenstellen. Als u op enig moment besluit contact op te nemen om hier meer in detail over te praten, weet dan dat ik en ons People-team altijd aanwezig zijn. King groeten, Henrik Head of People

Ontdek andere reviews over Tails.com

11 okt 2022

Pluspunten

- Great team values - Clear / shared vision - Calibre of employees

Minpunten

Things can move quickly - make sure you can keep up!

Reactie van Tails.com
3y
Great to see such a positive review from a Pack member who has been through so many stages of change at tails.com. Thank you so much for taking the time for your review. Many thanks, Henrik Head of People
26 jun 2026

Pluspunten

Minpunten

Working for a company offers steady income, benefits, and a built-in team, along with structure and chances to grow your skills and career. On the flip side, you trade away some control over your time and decisions, deal with office politics and bureaucracy, and face limits on flexibility and earning potential. It’s a balance of security and structure versus autonomy and upside.