Geweldig bedrijf - ik ben dol op mijn team. - werkgeversreview Proposal Manager bij Tetra Tech

20 mrt 2026

Pluspunten

Werken bij Tetra Tech is een ontzettend waardevolle ervaring geweest, en wat het echt bijzonder maakt, zijn de mensen. Vanaf de eerste dag ben ik omringd door collega's die niet alleen ongelooflijk deskundig en getalenteerd zijn, maar ook oprecht ondersteunend en samenwerkingsgericht. Er heerst een sterk teamgevoel – mensen zijn altijd bereid om ideeën te delen, elkaar te helpen en elkaars successen te vieren. De cultuur stimuleert groei, open communicatie en respect op alle niveaus, wat een enorm verschil maakt in het dagelijkse werk. Het management is benaderbaar en investeert in zowel projectsucces als de ontwikkeling van medewerkers, en dat creëert een omgeving waarin je je gewaardeerd en gemotiveerd voelt. Het is zeldzaam om een werkplek te vinden waar je zowel van het werk als van de mensen met wie je samenwerkt geniet, maar Tetra Tech maakt dat echt waar. Het team zorgt ervoor dat zelfs uitdagende projecten behapbaar aanvoelen – en vaak zelfs leuk.

Minpunten

De secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals betaald verlof, zijn niet geweldig (maar ze bieden wel flexibiliteit) en de verzekering is gemiddeld.

Ontdek andere reviews over Tetra Tech

3 mei 2026

Pluspunten

Goede bedrijfscultuur, realistische verwachtingen ten aanzien van de functieomschrijving.

Minpunten

Het is lastig om tussentijdse salarisverhogingen of promoties te krijgen.

3,0
24 jun 2026

Pluspunten

Remote work; good team to work with

Minpunten

Upper management and finance lacks any sort of communication with division teams.