3,018 okt 2025Sales associateHuidige werknemerManchester, EngelandAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenCan have fun and rather easy goingMinpuntenAwful management from top to bottomMeer weergevenReactie van Toolstation7moThanks for your review. We're sorry to hear that your experience with management wasn’t positive. We know how important good leadership is and appreciate you sharing your feedback.Meer weergeven
5,010 jun 2025Hr directorVoormalige werknemerLanding, NJAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenDefinitely would recommend for othersMinpuntenToo many tools in toolshedMeer weergevenNuttigDelenReactie van Toolstation7moThanks for your review. It's great to hear you'd recommend working here!Meer weergeven
1,010 mrt 2025TechnicianVoormalige uitzendkracht, meer dan 1 jaarFlorida Ridge, FLAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenFun fun fun fun funMinpuntenWaiting to get paid when brokeMeer weergevenNuttigDelenReactie van Toolstation7moThank you for your review. we value all feedback and will take your comments on board as part of our ongoing efforts to improve.Meer weergeven