Pluspunten
De klanten waren over het algemeen oké. Grotendeels werkend met aardige mensen, die ook gefrustreerd zijn
Minpunten
Toolstation geeft alleen om het openen van winkels en het verdienen van geld voor de mensen aan de top. Ze luisteren niet naar of geven niet om personeel. Pesten is toegestaan en klokkenluiders worden ontmaskerd, management is lachwekkend. Niemand in de hogere functies weet wat ze moeten doen. Constant te weinig personeel, geen werk-privébalans. Ik heb me aangemeld om parttime te werken omdat ik fulltime verzorger ben, ze spreiden mijn 20 uur over 5 dagen... belachelijk. Er staat ook in het contract dat je nergens anders mag werken op je werkdagen en dat je beschikbaar moet zijn voor de werkuren van de winkel - je hebt geen vaste diensten, dus ze willen gewoon dat je altijd vrij bent om te werken. Ze liegen over flexibele diensten tijdens sollicitatiegesprekken, het is elke week anders. Je weet nooit wat je doet, want roosters worden op het laatste moment uitgedeeld. Het salaris is bagger. Ze stoppen er al die extra dingen in die ze wekelijks verwachten. Dat komt alleen de grote bazen ten goede, geen bonus of extra betaling voor ons. Je wordt niet gewaardeerd, ze proberen je 'key holder'-rollen op te dringen voor 20p extra per uur, wat de verantwoordelijkheid niet waard is. Hun ethos is een complete leugen, omdat ze niet om mensen geven. Winkelapparatuur werkt niet en TS verwacht gewoon dat personeel het (gratis) repareert in plaats van iemand te sturen en dan de brutaliteit te hebben om ons daarvoor te beoordelen... Winkels worden niet voorzien van de apparatuur die ze nodig hebben om te slagen, zelfs tot aan de basis van organisatorische zaken (dozen voor producten die correct moeten worden opgeslagen) en er wordt niets geregeld. Overuren worden zelden betaald