Soms is je best doen niet genoeg. - werkgeversreview Anonieme werknemer bij Toolstation

3,0
14 mrt 2025

Pluspunten

Het hangt af van het team en de lokale vaklui, maar de grappen kunnen leuk zijn. 20% personeelskorting en een 'beloningswebsite' die de meeste retailers gebruiken: kortingen op feestdagen, tegoedbonnen met korting, cashback.

Minpunten

Zou net zo goed minimumloon kunnen zijn, ongeacht de niet-managementpositie. Hoger management/hoofdkantoor verzetten voortdurend de doelpalen, zelfs als veel stillere winkels het nauwelijks redden. Willen dat collega's de klanten- en displayruimte om de paar maanden veranderen, maar er zijn altijd ruimte-/prijsproblemen, omdat de mensen die verantwoordelijk zijn voor de veranderingen nog nooit een voet in een winkel hebben gezet. Willen voortdurend dat de verkoop verbetert, zoals alle bedrijven doen, maar weigeren absoluut om hun winkels te marketen en te adverteren; de meeste nieuwe winkels openen zonder dat het publiek het weet, en dan staan ze plotseling naast/tegenover een Screwfix.

7mo
Hartelijk dank voor uw feedback. We stellen uw perspectief zeer op prijs en begrijpen de zorgen die u hebt geuit over verkoopdoelstellingen en winkelzichtbaarheid. We plaatsen onze winkels zorgvuldig op basis van gedegen marktonderzoek om de beste kansen op succes te garanderen, zelfs wanneer er concurrenten in de buurt zijn. We kennen de uitdagingen die gepaard gaan met veranderingen in de winkelpresentatie en de klantervaring, en we zijn altijd op zoek naar manieren om de communicatie en ondersteuning op winkelniveau te verbeteren. We erkennen ook het belang van eerlijk leiderschap en zetten ons in voor een positieve werkomgeving. Uw input is waardevol en helpt ons te blijven evolueren in een competitieve retailomgeving – dank u wel voor het delen ervan.

Ontdek andere reviews over Toolstation

10 jun 2025

Pluspunten

Definitely would recommend for others

Minpunten

Too many tools in toolshed

7mo
Thanks for your review. It's great to hear you'd recommend working here!
1,0
10 mrt 2025

Pluspunten

Fun fun fun fun fun

Minpunten

Waiting to get paid when broke

7mo
Thank you for your review. we value all feedback and will take your comments on board as part of our ongoing efforts to improve.