Transdev - werkgeversreview Hoofd consultant bij Transdev

3,0
16 jul 2021

Pluspunten

Goede mensen. Bevredigend interessant werkaanbod

Minpunten

Op afstand. Onrealistische doelen en verwachtingen

Ontdek andere reviews over Transdev

29 mei 2026

Pluspunten

Honestly the pay was good

Minpunten

Management isn’t the best for you

3,0
15 apr 2026

Pluspunten

Het salaris is redelijk, er zijn volop mogelijkheden om overuren te maken. Het management is over het algemeen prima. Er zijn mogelijkheden om door te groeien en op andere locaties te werken als het rustig is.

Minpunten

Universiteitsvakanties, pauzes en het zomersemester zorgen voor veel financiële problemen, omdat die dagen onbetaald zijn. Na een jaar krijg je een week betaald verlof. Geen ziekteverlof. Ze hebben een zeer streng puntensysteem. Als je je ziek meldt of eerder weggaat, verlies je punten. 2 punten per ziekmelding. Ze accepteren geen doktersverklaringen. Als je 5 dagen afwezig bent, ben je je baan kwijt. De vakbond helpt wel, maar ze zijn meer gefocust op loonsverhogingen, terwijl er zoveel mis is. Je wordt niet alleen in de bus gemonitord door AI en camera's, maar er zijn ook supervisors ter plaatse die de protocollen streng handhaven, wat de baan erg stressvol maakt. Je wordt op het matje geroepen voor de kleinste dingen. Dit alles vanuit mijn perspectief als chauffeur. Er zijn betere plekken in de sector, maar in deze regio voel je je het veiligst. Als je dit allemaal aankunt, probeer dan zo snel mogelijk door te groeien. Het wordt een stuk flexibeler zodra je op kantoor werkt of supervisor wordt.