Leuke en goede werkgever - werkgeversreview Netwerkbeheerder bij Triple P

21 apr 2020

Pluspunten

Triple-P staat voor People, Partnership en Performance. Wat deze werkgever ook uitstraalt. Goed voor personeel en klanten staan hoog in het vaandel.

Minpunten

Geen minpunten tot op heden kunnen vaststellen.

Ontdek andere reviews over Triple P

7 mrt 2024

Pluspunten

They are Good to thier employees.

Minpunten

Time off in summer is hard to get but doable

21 apr 2020

Pluspunten

Ik werk niet voor niets nog steeds bij Triple P na ruim 10 jaar, de jaren zijn voorbij gevlogen door het uitdagende werk en de leuke collega's. Het klopt dat Triple P niet meer 1000+ werknemers heeft, maar dat zijn de consequenties van een veranderende markt en financiële crisis. De medewerkers van de organisatie acteren als één grote familie, en de hoge mate van samenwerking staat hierin centraal. Een ander groot pluspunt is dat er ontzettend veel kennis aanwezig is over verschillende disciplines en men deelt hun ervaring maar al te graag. Het opbouwen van je kennis wordt enorm gestimuleerd en de enige limiterende factor met betrekking tot je doorgroeimogelijkheden ben jijzelf. De relatief nieuwe locatie en het kantoorpand in Nieuwegein moet ook als pluspunt genoteerd worden, erg luxe, en een prachtige uitstraling met geweldig uitzicht.

Minpunten

Zoals elke organisatie gaat ook bij Triple P niet alles van een leien dakje. Door dezelfde hoeveelheid werk te verrichten met een kleiner aantal medewerkers, betekent dit een hogere werkdruk per persoon. Niet erg voor een korte periode, maar dient aangepakt te worden op de lange termijn.