Kijk ergens anders - werkgeversreview Sales Associate bij ULE Group

7 mei 2019

Pluspunten

Medewerkers zijn meestal vriendelijk

Minpunten

Eigenaren geven niets om je, ze praten niet met je, MAAR in het onwaarschijnlijke geval dat ze dat wel doen, is het op een neerbuigende manier. Je leidinggevende zal je vertellen iets te doen, zelfs als het verkeerd of onlogisch is, en als je het doet, wordt er tegen je geschreeuwd alsof het jouw idee was. Niemand neemt verantwoordelijkheid. Je krijgt geen erkenning voor het doen van je uiterste best in je functie, zelfs als dit betekent dat je lunch moet missen, langere dagen en/of nachten moet werken. Ze zullen je groei en vooruitgang beloven en dan willekeurig zonder kennisgeving je laten weten dat dingen "niet werken" en dat je je spullen moet inpakken.

Reactie van ULE Group
6y
Bedankt voor uw feedback. Ik heb het gevoel dat je de eigenaren van ULE verkeerd hebt gecategoriseerd, die volgens mij zorgzaam, medelevend en begripvol zijn voor al hun werknemers. Ze hebben velen door de jaren heen op persoonlijke basis geholpen. We waarderen echt elk lid van ons team dat elk een integrale rol in ons bedrijf speelt. Zoals bij veel snelgroeiende bedrijven, zijn er tijden van schijnbaar ongeorganiseerde processen of communicatieproblemen. We hebben hard gewerkt om deze gebieden te verbeteren en kijken uit naar vele, vele jaren van aanhoudende groei.

Ontdek andere reviews over ULE Group

11 jul 2024

Pluspunten

Easy work and great customers

Minpunten

Office environment can be clicky

28 jan 2026

Pluspunten

Friendly working environment, good workers

Minpunten

Just the commute to work