3 sep 2018
Reactie van Uni Systems
7yGeachte recensent, We willen u bedanken dat u de tijd heeft genomen om deze recensie op te schrijven, die we aangrijpen als een kans om onze werkomgeving verder te verbeteren, een constante inzet van onze HR-afdeling. Zoals u weet, heeft onze groei van de afgelopen 10 jaar die hand in hand gaat met onze uitbreiding naar de internationale markt geresulteerd in uitgebreide rekrutering en we zijn er trots op om samen te werken met een team van getalenteerde en hoogwaardige professionals, die zijn in staat om innovatieve en complexe IT-projecten in heel Europa te beheren. Dit proces van groei en expansie kan soms een uitdaging zijn, terwijl er gaandeweg tekortkomingen kunnen optreden. Bij UniSystems, een projectmatige en resultaatgerichte organisatie, werken we nauw samen in teams om de vervulling van onze medewerkers, het succes van onze projecten en de klanttevredenheid te garanderen, maar we moeten de kaders, deadlines en aansprakelijkheden van onze projecten respecteren. Onze alomtegenwoordige HR-afdeling staat open voor nieuwe benaderingen die gericht zijn op het verbeteren van ons dagelijks leven op het werk en verwelkomt daarom constructieve kritiek en vooral vruchtbare suggesties. Nogmaals, we stellen uw tijd op prijs en wensen u het allerbeste bij uw toekomstige inspanningen.