Pluspunten
Het kantoor in Montreal is echt geweldig, het team doet geweldig werk om het voor de werknemers erg cool te houden. Gratis lunches, mooie omgeving, groot kantoor met allerlei gemakken voor werknemers. Over het algemeen heb ik echt genoten van mijn tijd bij Unity. Ik had in 2021 toegang tot heel wat voordelen, waaronder gratis cursussen om je vaardigheden te verbeteren, vergoeding van heel wat dingen (woon-werkverkeer, sport), ziektekostenverzekering, gratis aandelen, RRSP... Wat mij betreft, mijn dag het dagelijkse werk werd gefaciliteerd met behulp van de nieuwste good practices in ontwikkeling, over het algemeen was de tech-stack die we gebruikten vrij recent en gebruikten we een microservice-architectuur.
Minpunten
"Ik heb deel uitgemaakt van de recente ontslagen (2023), en om eerlijk te zijn, veranderde de stemming in de afgelopen 10 maanden. Bovendien zijn veel voordelen verwijderd. Ik verwachtte ontslagen voor mijn team, en hoewel het nu gemakkelijk is om te zeggen ,,Ik denk dat het anders had kunnen worden aangepakt. Ik denk dat het hogere management eerder duidelijker had kunnen zijn en had kunnen proberen teams te optimaliseren en te reorganiseren na de fusie met Iron Source. Tijdens de laatste ontslagen was het hogere management volledig losgekoppeld van de rest van de werknemers. De hybride modus wordt gehandhaafd, met geen externe werknemers meer en een verplichte vereiste van 3 dagen op kantoor.Bovendien denk ik dat dit het juiste moment is om andere kansen te overwegen, aangezien het bedrijf er financieel niet goed voor staat.