Pas op - werkgeversreview Anonymous bij Utilus

27 mrt 2024

Pluspunten

- flexibel - je voelt je niet als een contractant - onbeperkt verlof, als je dat kunt opnemen.

Minpunten

De andere supergelukkige recensies hier lijken verdacht, maar hier zijn mijn punten: - Geen begeleiding en leerpotentieel - Management komt beloftes niet na en hanteert dubbele normen - Misleidt over het bonusbeleid van het bedrijf en beloont vervolgens een select aantal, waarmee ze hun eigen beleid overtreden - De CEO is giftig om mee te werken en is een voortdurende oorzaak van veel personeelsvertrek. Mentaliteit filtert door naar andere managers die waarschijnlijk bang zijn om zich uit te spreken (of op hem lijken), aangezien mensen die dat wel hebben gedaan, regelmatig snel weg lijken te gaan. - Saaie, onbevredigende projecten. Ze vertrouwen erop hun een of twee eerdere successen te promoten alsof elk project van hetzelfde niveau is. Dat is het niet. Kortom, word lid op eigen risico. Naar mijn mening is dit een bedrijf dat zich voordoet als belangrijker en capabeler dan het is, en op zijn minst denkt dat het belangrijker is dan zijn werknemers.

Ontdek andere reviews over Utilus

2,0
5 aug 2025

Pluspunten

Reasonable benefits and compensation package

Minpunten

Changing direction and vision, toxic company culture.

28 nov 2024

Pluspunten

- High-quality of interviews - String senior team - Great and supportive management - Interesting project

Minpunten

I have not found any.