1 jul 2022
Huidige werknemer
Coronel João Sá
Pluspunten
muito boa, otimo lugar para trabalhar
Minpunten
muito boa, sem ter oque reclamar, excelente
Pluspunten
muito boa, otimo lugar para trabalhar
Minpunten
muito boa, sem ter oque reclamar, excelente
Pluspunten
Flexible easy and self management
Minpunten
Not consistent with bookings and hours
Pluspunten
Makkelijk te doen vanuit huis. Geen woon-werkverkeer, geen kinderopvang, geen slimme zakelijke kleding, geen woon-werkverkeer in de sneeuw, en het mooiste is dat elke dag "breng je kat naar het werk!" Mijn kat, Bootsie, houdt net zoveel van mijn werk als ik! Geen grapje, ik heb ouders gehad die recensies over mijn kat posten! De kinderen zijn er gek op! Betaling is een keer per maand. Dat vind ik niet erg, want dan is het een grote cheque. U weet wat u kunt verwachten en het geld staat op tijd op de rekening. Ik hou van de kinderen die ik leer. Het is verbazingwekkend hoe dicht je bij de familie van de andere kant van de wereld komt!
Minpunten
Je leest dat er niet genoeg werk is. Ik denk niet dat dat klopt. Ik ben al zes maanden bij VIPKID. Mijn eerste contract loopt ten einde. Mijn eerste maand heb ik $ 55,00 verdiend. De volgende maand heb ik dat meer dan verdubbeld, en elke maand daarna ging het hoger en hoger. Ik geef nu ongeveer vijf uur per dag les en verdien veel geld met het dragen van een pyjamabroek en een oranje T-shirt. Mijn maandelijks is in het bereik van vier cijfers. Het punt is dat je de ouders een reden moet geven om met je af te spreken. Zitten wachten op toekomstige boekingen is niet goed. Je komt niet ver met het lesgeven aan alleen proefstudenten; hoewel proefstudenten gewone studenten worden en ze zullen je lachende gezicht herinneren. De truc om meer boekingen te krijgen, is door te profiteren van hun certificeringen op verschillende gebieden. In november ben ik gecertificeerd om de hoofdcursussen te doen en mijn rooster zit nu helemaal vol. Ik heb letterlijk een heel vol schema en geef ongeveer elf lessen per dag. Je hoort veel klachten over ontbrekende lessen. Als je lesgeeft, zelfs op een school, is aanwezigheid belangrijk. Wat online scholen betreft, is VIPKID de meest liberale. Ik had met DaDaAbc kunnen werken en veel meer geld kunnen verdienen. Hun aanwezigheidsbeleid is verschrikkelijk! Je zit vast aan een schema dat niet zal variëren, niet kan reizen. Ik heb twee huizen en ik kon er maar één lesgeven. Mijn reis werd stopgezet. VIPKID moedigt hun leraren aan om een leven te leiden. Het zijn geweldige verhalen voor de kinderen. Als ik bij mij thuis in Brooklyn ben, zijn ze behoorlijk verbaasd om NYC te zien. Mijn studenten krijgen verschillende dingen te zien, en VIPKID was behoorlijk slim om hun leraren aan te moedigen een leven te leiden.