5,031 aug 2025Data engineerHuidige werknemer, meer dan 1 jaarUtrechtAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenCollegialiteit is hoog. Veel jonge en slimme mensen die over het algemeen erg sociaal zijn.MinpuntenSalaris is in vergelijking met andere datafuncties niet erg hoog. Hierdoor stromen veel goede collega’s uit.Meer weergevenReactie van Valcon7moDankjewel voor jouw feedback, wij nemen deze zeker mee in toekomstige evaluaties!Meer weergeven
5,04 jun 2020Senior consultantHuidige werknemer, minder dan 1 jaarRochester, NYAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenThey are genuinely interested in you succeeding.MinpuntenI haven't found any yet.Meer weergevenNuttigDelen
5,08 sep 2015Technical writing consultantHuidige werknemer, minder dan 1 jaarWebster, NYAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenThe absolute Best Management, great Administrative Support, - as an employee, I feel that I am treated and supported exceptionally well!MinpuntenThere are NONE - as far as I know. And I don't think I will find any!Meer weergevenNuttigDelen1