OK - werkgeversreview Product Manager bij Valora

27 mei 2024

Pluspunten

goede locatie, een deel van het leiderschap is zeer transparant

Minpunten

ondoorzichtig leiderschap, strategische onzekerheid, lage carrièreontwikkelingsmogelijkheden

Reactie van Valora
1y
Beste collega, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en uw aanbeveling van ons als werkgever. We zijn blij te horen dat u onze gunstige locatie op prijs stelde en dat u een deel van ons managementteam zeer transparant vond. We betreuren het dat u problemen ondervond op andere gebieden, zoals onze strategie en carrièremogelijkheden. We nemen uw feedback serieus en zetten ons in voor verbetering. Ons managementteam werkt continu aan het vergroten van de transparantie, het verbeteren van de strategische duidelijkheid en het creëren van meer carrièremogelijkheden. Uw input is van onschatbare waarde om ons te helpen gebieden te identificeren waar we zinvolle verbeteringen kunnen aanbrengen. We zouden graag de gelegenheid krijgen om uw ervaringen verder te bespreken. Neem gerust contact met ons op, zodat we meer inzicht kunnen krijgen en kunnen werken aan het verbeteren van onze organisatie als werkplek. We wensen u het allerbeste! Met vriendelijke groet, uw Valora-team

Ontdek andere reviews over Valora

13 sep 2022

Pluspunten

It's a good stepping stone

Minpunten

The ount of non qualified staff

3,0
18 sep 2017

Pluspunten

Company strives to be the best at providing patient care and rehabilitation services.

Minpunten

Employee engagement and satisfaction needs to be a greater focus.