2,09 jul 2024EngineerHuidige werknemer, minder dan 1 jaarHongkongAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenNew development and start up in APAC regionMinpuntenpeople ,environment and people come and goMeer weergevenReactie van Vantage Data Centers1yThank you for sharing your perspective. We would appreciate an opportunity to learn more. Please reach out to us at FeedbackGD@vantage-dc.com at your convenience.Meer weergeven
5,021 apr 2026Project managerHuidige werknemerAshburn, VAAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenVery coordinated from top to bottom.MinpuntenThe onboarding could be betterMeer weergevenNuttigDelen
4,015 mei 2026Anonieme werknemerHuidige werknemer, meer dan 1 jaarAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenThis company is one that’s going well, they have massive growth opportunities if you get on to the right teams.MinpuntenThe company wants growth, but sometimes limits itself when it comes to actual details behind that growth that are needed.Meer weergevenNuttigDelen