Pluspunten
Fantastisch product dat echt de beste in zijn klasse is, fantastische energie op kantoor, mogelijkheid voor persoonlijke en professionele groei. We hebben onlangs een grote verschuiving en investering in onze interne verkooporganisatie aangekondigd, waardoor we meer personeel, training en een hernieuwde focus van leidinggevenden hebben kunnen toevoegen om onze teams te versterken. Investering in het Veeam-portfolio met extra functies en functionaliteit waardoor we competitiever kunnen zijn met een geavanceerd product.
Minpunten
Elk bedrijf heeft dingen die ons kunnen raken. Het is hoe het management naar zijn werknemers luistert en de uitdagingen aanpakt om deze dingen op te lossen. In 2019 hebben leidinggevenden en management van Veeam echt de zorgen weggenomen die de interne verkoopteams hadden in onze afstemming, persoonlijke en professionele groei door ons de tools te geven om beter te worden. Dat gezegd hebbende, geen enkel bedrijf is perfect, maar ik voel een hernieuwd gevoel van enthousiasme bij het Veeam-team dat onze mensen de top zal zien bereiken.