Pluspunten
Visma is een Noors bedrijf gevestigd in Oslo, Noorwegen. Het bedrijf Visma Software sp. z o.o. is een Poolse zelfstandige tak van het hoofdbedrijf, die boekhoudsoftware levert aan kleine/middelgrote bedrijven in Noorwegen, Zweden, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf biedt een Noorse werkcultuur in Krakau. Ik had over het algemeen geweldige tot zeer goede collega's. Goede technische uitrusting (eersteklas laptops, sommige tafels kunnen elektrisch worden aangepast). Centrale locatie in Krakau
Minpunten
Laag salaris. Rekening houdend met de taken, werklast en de groei en oorsprong van het bedrijf, is dit in principe beledigend. Afwezige HR. Vraag hun om niets, ga door naar je leider (werkt soms). Je ontvangt een contract van 2 jaar na je proeftijd, veel andere bedrijven in Krakau met dezelfde functies bieden direct een vast dienstverband. Misschien vindt je een paar actieve/passieve agressieve collega's die je voor hun plezier beledigen of lastig vallen. Het is mogelijk dat je geen balans tussen werk en privé hebt, aangezien je leider je tot 22:00 uur e-mails over werk kan sturen. Kliekjes zijn erg aanwezig. Ik werd ontslagen zonder enige waarschuwing en zonder opgave van reden, vlak voordat ik op maandagavond naar huis ging, tijdens een "informele ontmoeting" tussen mijn leider en mijzelf. Ik had aanvankelijk nog 2 maanden moeten werken (opzegtermijn), maar het feit dat het kantoor beledigd was door het gedrag van de leiders jegens mij deed ze mij 2 dagen later om 10 uur 's ochtends ter plekke ontslaan, zodat mensen zouden stoppen met praten over wat er was gebeurt. Je kunt beschuldigd worden van dingen die je nog nooit hebt gedaan, of dingen die je hebt gedaan die uit hun context worden gehaald om hun beslissingen te rechtvaardigen.