Pluspunten
Ik werk nu al enige tijd als Office Manager bij Vitestro en het is zonder twijfel een van de beste bedrijven waar ik ooit voor heb gewerkt. De bedrijfscultuur is enorm ondersteunend en iedereen, van collega’s tot het management, staat altijd klaar om te helpen en mee te denken. Er heerst een open en positieve sfeer waar jouw ideeën en input echt worden gewaardeerd. Als Office Manager heb ik de ruimte en vrijheid gekregen om mijn werk zelfstandig in te richten en verbeteringen aan te dragen waar nodig. De communicatie binnen het bedrijf is transparant en er is altijd aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast biedt Vitestro een omgeving waar innovatie centraal staat, en het is ontzettend inspirerend om deel uit te maken van een team dat werkt aan baanbrekende technologie.
Minpunten
Een klein aandachtspunt is dat de werkomgeving soms zo snel groeit dat je flexibel en goed georganiseerd moet zijn om bij te blijven. Maar dit biedt tegelijkertijd veel kansen om jezelf te ontwikkelen en mee te groeien met het bedrijf!