De CEO van ons bedrijf lijkt alleen te geven om zijn exit-strategie en het maximaliseren van de winst van het leiderschapsteam. Het bedrijf heeft geen bonusregeling die 2 jaar te laat is, maar u zult merken dat na de overname van het bedrijf bepaalde mensen een bonus hebben gekregen. Ook nieuwe medewerkers die beloofd waren, kregen er geen. Weigering of trage reactie wanneer er een dringende behoefte is aan Software. Alle hardware/software die u nodig zou kunnen hebben om uw werk te doen, is moeilijk te verkrijgen, wat vaak resulteert in duizenden ponden aan factureerbare uren die worden verspild en meer uren werken (Slack, ontwerptools, enz.). Ze hebben een hekel aan mensen die vanuit huis werken en plaatsten een beleid van slechts 5 dagen per jaar. Als u uw werknemers niet vertrouwt, waarom zou u ze dan in de eerste plaats inhuren? Het bedrijf beweerde vroeger dat het een 'People first company' was, maar bood slechts 5 dagen ziekteverlof aan. Mensen zijn gedwongen om ofwel thuis te werken of aan het werk te gaan omdat ze het zich niet kunnen veroorloven om loon te missen. Er zijn zoveel mensen veel dingen beloofd, maar ze zijn niet nagekomen. Het bedrijf heeft een hoge omzet, veel senioren zijn net voor kerst 2019 vertrokken en moeten nog worden vervangen. Bepaalde managers worden onderbetaald. Tweede in bevel die rapporteert aan de CEO is erg manipulatief en niet te vertrouwen.