Niet aangeraden - werkgeversreview Advertising bij WONGDOODY

9 nov 2021

Pluspunten

Er zijn een paar juweeltjes hier. Hoewel, de aantallen slinken.

Minpunten

De meningen in deze review zijn afkomstig van een goed presterende voormalige Wongdoody-medewerker, die na enkele jaren op eigen gelegenheid vertrok. Ik streef ernaar om emotie uit deze recensie te verwijderen en zal geen specifieke voorbeelden vertellen, om mezelf of anderen niet wettelijk te betrekken. Ik ben van mening dat bepaalde gebeurtenissen binnen de muren van Wongdoody als belachelijk zouden worden beschouwd door degenen die een greintje zelfrespect hebben, waaronder ikzelf. Ik ben van mening dat de kantoorcultuur benauwend was, met uitbarstingen van senior leiders en late nachten en weekendwerk vermomd door een 'uitstekende balans tussen werk en privéleven' die in de praktijk niet bestond. Ik ben van mening dat de groeimogelijkheden beperkt waren, waarbij tenure meer werd gewaardeerd dan impact of talent. Ik geloof dat opdrachten repetitief waren en werknemers weinig aanboden om te laten zien voor hun tijd van tewerkstelling. Ik ben van mening dat ik niet tegen of in de buurt van de marktwaarde werd betaald, maar werd bestempeld als hebzuchtig voor elke indicatie dat ik een eerlijke beloning wenste. Het was een heel, heel uitputtende, uitdagende, pijnlijke, traumatiserende tijd in mijn leven.

Ontdek andere reviews over WONGDOODY

31 mrt 2025

Pluspunten

Great place to work at. People are kind and they care about their employees.

Minpunten

The clients we had were challenging at times.

19 mrt 2026

Pluspunten

company culture, flexibility, positive work environment

Minpunten

hard time zones at time and pay is not as competitive as the market