Pluspunten
- 25% korting op de merken van de h&m-groep - Ziekteverlof (maar na EEN JAAR daar gewerkt te hebben!) - Twee keer per jaar een goede uniformvergoeding - Kan doorgroeien tot sleutelhouder/visual merchandiser, maar verder is het een doodlopende weg - Goede collega's (duurt echter niet lang)
Minpunten
- Vreselijk laag loon (£ 9,86 als je geluk hebt) ze vertellen je het loon pas als je de baanaanbieding accepteert - Extreem hoog verloop en constant onderbezet, veel mensen stoppen na een paar weken werken. - Het management verschuilt zich meestal op kantoor en laat soms één persoon op de werkvloer achter tijdens piekdrukte tijden. Ze geven niets om hun personeel en praten respectloos met ons. Veel schuldgevoelens. Bepaalde managers veranderen regels afhankelijk van hoe ze zich op dat moment voelen. - Zeer vroege openingen en zeer late sluitingen, zowel intens als stressvol - Verander van dienst op het laatste moment en informeer je niet eens - Geen duidelijke richting met training - Andere verkoopadviseurs bieden betere begeleiding dan degene die je moet opleiden - Niet zo duurzaam als het bedrijf beweert - de hoeveelheid afval die op één dag wordt geproduceerd, is krankzinnig, dat wil zeggen dat elke oorbel in een plastic zak zit die niet eens wordt gerecycled