Hoger management heerst door angst te zaaien, echte pestjongenstactieken worden gebruikt om resultaten te krijgen - werkgeversreview Machine Operator bij Wienerberger

25 okt 2019

Pluspunten

Het werkplaatspersoneel is altijd vriendelijk, welkomend en bereid te helpen waar ze kunnen, echt een genot om mee te werken

Minpunten

Het hogere managementteam zijn totaal losgeslagen, ik heb persoonlijk gezien hoe ze meerdere mensen totaal naar beneden halen om resultaten te krijgen als doelen niet behaald worden, inclusief een teamleider en de lead operators en de werkplaatsmachine-operators. Eén persoon uit het managementteam is gewoon een pestkop, en haalt constant de teamleider naar beneden, zelfs als we onze doelen behaald hebben, of zelfs beter. Na getuige te zijn geweest van zo'n gebeurtenis ben ik gaan kijken hoe het met de teamleider ging, wiens naam ik niet zal noemen, en het leek alsof hij gehuild had nadat er constant tegen hem geschreeuwd was en tegen hem gezegd was dat hij niet goed genoeg was en dat hij ontslagen zou moeten worden. Ik kon niet anders dan medelijden hebben met die vent omdat ik weet dat hij nooit stopt met werken. Het zou zo zonde zijn als die vent ontslag zou nemen vanwege het pesten en de intimidatie die hij constant accepteert van het management op de locatie in Goxhill. Op de werkplaatsteams, inclusief mezelf, is druk gezet om als gekken te werken en doelen te behalen, maar als dingen fout gaan en de machines stuk gaan dan is het steeds hetzelfde verhaal: wij, de operators, zijn schuldig. Eén van de managers duikt ineens op en begint tegen mensen te schreeuwen alsof dat helpt om mankementen sneller te verhelpen. Ik hoop dat iemand ooit het gedrag van de managers die de leiding hebben opmerkt en ze wat sociale vaardigheden aanleert, die ze duidelijk tekort komen.

Reactie van Wienerberger
6y
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. Omdat we altijd op zoek zijn naar verbetering, zouden we graag meer gedetailleerde feedback van u horen over de problemen die u in uw recensie hebt genoemd. We nodigen u uit om contact op te nemen met ons HR-team om verder te bespreken (HRservices@wienerberger.com / 0161491 8206).

Ontdek andere reviews over Wienerberger

14 mei 2026

Pluspunten

People can't do enough to help you.

Minpunten

They are addressing issues so all cons should be gone soon!

11 sep 2025

Pluspunten

- Fair - Respect - Good Pay

Minpunten

- Difficult Progression - Lack of mentorship