-Micro-management (geen vertrouwen) -Behandeld als een kind -CS medewerkers geen stem gegeven bv. ''je moet dit doen omdat we het zeggen, geen vragen gesteld'' -Geen transparantie (leg niet uit waarom wijzigingen worden doorgevoerd) -Onrealistische multitasking - Er wordt van je verwacht dat je een telefoontje opneemt, live chat en reageert op e-mails allemaal tegelijkertijd - allemaal zonder enige wachttijd tussen gesprekken (eigenlijk onmogelijk) - anders krijg je problemen - Boze klanten - Slechte communicatie tussen teams (niet benaderbaar) - CS behandeld als het uitschot van het bedrijf - Geen voordelen voor CS - geen ziektegeld (terwijl andere werknemers buiten CS dit krijgen) - Kort personeel, zodat ze zoveel mogelijk werk uit je persen - Werken voor dit bedrijf (bij de klantenservice) is eigenlijk deprimerend en maakt je depressief en angstig komen werken. - Je moet late diensten draaien en de meeste (zo niet alle) weekenden. Rota is niet gestructureerd genoeg om je leven te plannen - Zoveel kleine systeembugs die je ervan weerhouden je werk te doen - Tweedelijns (NOC) personeel doet helemaal geen werk en niemand beheert/bewaakt hun KPI's - resulterend in CS nemen de dupe van de boze klanten