Toll - werkgeversreview Sachbearbeiter/in bij Wikimedia Foundation

27 mei 2021

Pluspunten

hier war alles wunderbar und schön

Minpunten

kein Obst wenig gehalt sparsam

Ontdek andere reviews over Wikimedia Foundation

29 jan 2026

Pluspunten

Good place .. people are always willing to help, remote first

Minpunten

Not much to be honest

26 sep 2024

Pluspunten

- De ziektekostenverzekering wordt volledig door Wikimedia betaald, ook voor personen die van je afhankelijk zijn. - HSA wordt bijna volledig door Wikimedia gefinancierd tot het maximale bedrag van de IRS. - 4% 401k-bijdrage. - Mensen zijn erg vriendelijk en de cultuur is erg positief. - Werkplek op afstand is de eerste prioriteit.

Minpunten

- Wikimedia is dol op vergaderingen. We hebben vergaderingen over vergaderingen. Veel te veel vergaderingen vergeleken met de industriestandaard. - Te weinig personeel en te weinig budget. Teams moeten meer doen met minder. We opereren als een technologiebedrijf, maar zonder budget omdat we een non-profitorganisatie zijn. We moeten specifieke initiatieven halen, maar ook kosten besparen. Die twee dingen vallen niet altijd samen. - Mensen kunnen ermee wegkomen om niet op hetzelfde niveau te werken als de rest van hun team/collega's. Sommige juniormedewerkers doen niet altijd hun uiterste best om te leren en te groeien en escaleren in plaats daarvan naar seniormedewerkers, ook al is het misschien een taak op heel juniorniveau. - De balans tussen werk en privé zou beter kunnen. Soms word ik buiten werktijd gecontacteerd. - Ziekteverlof en vakantietijd zijn erg beperkt. Met een gezin kun je heel snel door je ziekteverlof heen zijn als je vrij moet nemen om voor anderen en jezelf te zorgen. - Lage lonen vergeleken met de industriestandaard of andere technologiebedrijven.