Vertrouwend, ambitieus, leuk - werkgeversreview Anonieme werknemer bij Workspace 365

7 jul 2025

Pluspunten

- Mensen zijn vriendelijk, het bedrijf heeft geweldige waarden - Je wordt niet gemicromanaged, mensen worden vertrouwd - Uitstekende balans tussen werk en privéleven - Sociale evenementen zijn geweldig om vriendschappen met collega's op te bouwen

Minpunten

- Salaris ligt onder het marktgemiddelde - Managementteam zou diverser kunnen zijn

Ontdek andere reviews over Workspace 365

4 jun 2024

Pluspunten

- Culture of learning -Go getters thrive here - Tons of growth opportunities - Flat structure - Fun and honest teams - Great product - In a growth stage

Minpunten

Fast paced environment- might not suit everyone Some processes need more structure

8 mrt 2022

Pluspunten

Workspace is een vooruitstrevend bedrijf, volledig uniek ten opzichte van alle andere bedrijven waarmee ik eerder heb gewerkt. Iedereen doet ertoe en iedereen krijgt de kans om te schitteren. Niemand is belangrijker dan wie dan ook en de oprichters zorgen ervoor dat iedereen in het hele bedrijf een gelukkig werkleven heeft. Ik voel me elke dag positief uitgedaagd en hou van het team van mensen met wie ik werk. We krijgen flexibiliteit en een goede balans tussen werk en privé.

Minpunten

niemand die ik ken