Ingenieur...Java Microservice-ontwikkelaar - werkgeversreview Ingenieur bij Xylem

22 feb 2019

Pluspunten

De enige pro is de flexibiliteit qua tijden, als je een rustig leven wil leiden en andere prioriteiten hebt is dit de beste plek

Minpunten

Ik heb de organisatie verlaten binnen 20 dagen nadat ik er was begonnen en een aantal mensen is van plan 4-5 maanden nadat ze erbij zijn gekomen weer te vertrekken... Er zijn heel weinig goede projecten, ze zullen je aannemen met valse beloftes over dingen vanaf de grond opbouwen, nieuwe technologieën en IoT, maar geloof me, niemand weet iets van mqtt, wat het basisprotocol is van IoT, al het goede werk wordt ter plekke gedaan en het centrum in Bangalore is er alleen voor de ondersteuning... Dan de ICT en de financiën, die zijn het slechtste wat ik ooit heb gezien. De inkoop is te langzaam en alles wordt beheerd door Vadodara. Ze vertrouwen de mensen in Bangalore niet, en de mensen in Vadodara vertrouwen op handwerk... Het ergste is de verzuimregeling, die wordt beheerd via een schoolachtig meldingssysteem.

Ontdek andere reviews over Xylem

19 mei 2026
Anonieme stagiair(e)

Pluspunten

Love the supportive, collaborative culture.

Minpunten

I do not have any cons

3,0
31 mei 2026

Pluspunten

Work life balance is great if you get along with your manager. Benefits are great too

Minpunten

Pay is not great especially when other locations are making way more.