Werk hier niet - werkgeversreview Supply Chain Specialist bij Yazaki

1,0
11 jan 2023

Pluspunten

Er zijn geen pluspunten voor deze functie of dit bedrijf.

Minpunten

Vreselijke training, ze besteden 4 maanden aan het leren werken met een Excel-blad dat je nooit meer zult zien, en dan verwachten dat dat op de een of andere manier overeenkomt met het daadwerkelijke werk dat je zult doen in een totaal andere software. Managers zijn onbeleefd en respectloos voor uw tijd. Ik denk niet dat er een enkele vriendschap is in dit kantoor, de omgeving is vijandig en negatief. Twee dagen per week op afstand werken was enigszins ideaal, maar ze namen dat weg voor de 'cultuur' van het kantoor, ondanks dat iedereen er een hekel aan had. De functie zelf is vreselijk, je hebt meestal geen idee wat je doet en als je te veel vragen stelt, zullen ze je beoordelen ondanks hun gruwelijke training. De cultuur is afschuwelijk, hun idee van 'teambinding', dat misschien één keer per jaar gebeurt, is je lunchpauze gebruiken om deel te nemen aan trieste, stomme activiteiten die iedereen eraan herinneren hoe vreselijk de plek werkelijk is. Ze vermelden ook niet de hoeveelheid Spaans die zowel op kantoor als bij de klanten voorkomt, dus als je de taal niet enigszins vertrouwd bent, is het een extra strijd bovenop alles dat al enorm verwarrend is. Ik wens deze functie of dit bedrijf mijn ergste vijand niet toe, en sinds ik weg ben en ergens anders ben begonnen, ben ik nog meer geschokt over hoe vreselijk het was. Iedereen behalve het management blijft misschien 3 jaar, en dat is druk.

Ontdek andere reviews over Yazaki

24 apr 2026

Pluspunten

Good work life balance Friendly/healthy work atmosphere

Minpunten

Low pay, could be better

15 apr 2026

Pluspunten

Good company,benefits, and life balance

Minpunten

there are few opportunities to get promotions