4,024 apr 2023Software engineerHuidige werknemer, meer dan 1 jaarRio Grande, AanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntencultura benefícios time projetos interessantesMinpuntenpor trabalhar com clientes vc pode acabar passando bastante tempo sem projeto não tem um planejamento de carreira claroMeer weergevenReactie van e-Core3yObrigada pela avaliação e levaremos em consideração em nossas discussões sobre melhorias de plano de carreira e experiência de e-Coreans.Meer weergeven
5,021 apr 2026Anonieme werknemerVoormalige werknemerAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenFun time good teammates hereMinpuntenNot much to name honestlyMeer weergevenNuttigDelen
5,04 jan 2025Senior consultantHuidige werknemer, meer dan 1 jaarNew York, NYAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenFast growing with tons of opportunity for growthMinpuntenCompany is transforming which always comes with changeMeer weergevenNuttigDelenReactie van e-Core1yHello! We're glad you're having a positive experience with us, and we appreciate your feedback.Meer weergeven