eFounders is de reden waarom ik elke ochtend opsta. Geweldige ervaring. - werkgeversreview Product Designer bij eFounders

31 jul 2019

Pluspunten

Omringd door getalenteerde mensen met sterke ervaring in hun expertise (in kernteam en in projecten). Zeer uitdagende werkomgeving. Je zult zoveel leren tijdens de projecten op zoveel niveaus (marketing, product, bedrijfsvisie ...) Je hebt het gevoel dat eFounders je tweede familie aan het worden is (heel erg om mensen geven). eFounders is een referentie in het startup-ecosysteem.

Minpunten

Feedbackcultuur zou meer aanwezig moeten zijn (het is soms moeilijk om een 1 op 1 te krijgen met partners). Elke keer dat een project vertrekt, is het hartverscheurend: '(

Ontdek andere reviews over eFounders

5 nov 2023

Pluspunten

- surrounded by smart people - a lot of great new projects - you will learn a ton

Minpunten

- low pay at the start but part of the deal

14 dec 2017

Pluspunten

- strikte begeleiding voor de oprichters - eFounders beheert ondernemingen strak door 3-4 updatevergaderingen per week en op dagelijkse basis, handig als je nieuw bent in het bedrijfsleven, kan overweldigend zijn - iedereen is erg jong - goed voor een stage of de eerste baan

Minpunten

- ze beloven ongelooflijke dingen om je aan boord te krijgen, maar de realiteit past daar niet bij - onervaren oprichters kunnen ondergeschikt zijn in het managen van mensen en overdreven emotioneel - ze geven de voorkeur aan Slack boven vergaderingen, persoonlijk praten wordt slecht waargenomen, oprichters praten zelden met hun werknemers - het hebben van alleen blanke Franse mannen in het management en de oprichtende teams is geen toeval