Klassiek voorbeeld van geweldige mensen onder leiding van een absolute domkop - werkgeversreview Ontwikkelaar bij iController

1,0
14 nov 2018

Pluspunten

Analisten, ontwikkelaars en verkoopteam zijn hecht en zeer prettig om mee te werken. Ze kennen hun spullen en hielp de jouwe te verbeteren. Soms loopt er een hond rond, wat een leuk extraatje is.

Minpunten

De baas heeft absoluut geen respect voor zijn werknemers. Hij gebruikt non-argumenten of argumenteert vanuit emotie tijdens elke ontmoeting. Onmogelijk om iets te bereiken. Toen ik hem benaderde over de belachelijk late betaling van het salaris (halverwege de volgende maand), boog hij het om door te zeggen dat hij zich ergerde of dat hij zich zou gaan ergeren aan de genoemde vragen. Zielig! Bovendien toont hij herhaaldelijk zijn totale onwetendheid door het leveren van bewijs voor zijn zaken, waarmee hij zijn verklaringen feitelijk weerlegt. Een echte klassieke pestkop! Houdt ontwikkeling tegen omdat hij een hekel had aan de kleuren van een staafdiagram! Uiteindelijk zul je ontslagen worden als je voor jezelf of voor anderen opkomt. Absoluut geen ruggengraat.

Ontdek andere reviews over iController

22 mrt 2019
Anonieme freelancer

Pluspunten

* Zeer coole, jonge en leuke collega's. * Groeiend bedrijf met een positieve vibe kan doen * Werknemers worden betrokken bij de besluitvorming * Betaling is altijd op tijd * Lieve kantoorhond * Kan doen en open cultuur * Open kantoorruimte * Autonomie in je werk * CEO heeft een motiverende leiderschapsstijl * Grote kansen om te groeien en te leren

Minpunten

* Gezien de groei van het bedrijf hebben we meer collega's nodig

1,0
16 mei 2019

Pluspunten

- Competente collega's die hun best proberen te doen - Plezier met collega's

Minpunten

- De narcistische eigenaar/manager is totaal incompetent om te werken met mensen en heeft geen (realistische) visie - Als de eigenaar zijn mond opent, liegt hij