Reviews voor Wipro | Glassdoor.nl

Reviews van Wipro

Bijgewerkt op Aug 25, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.6
68%
Aanbevelen bij een kennis
79%
Waardeert directeur
Wipro CEO & Member of the Board Abidali Z. Neemuchwala
Abidali Z. Neemuchwala
6,546 Beoordelingen
  1. "Beheerder"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Wipro

    Pluspunten

    Goede organisatie om mee te werken

    Minpunten

    Had geen nadelen te typen

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Wipro2019-08-19
  2. "Indiase bureaucratie moet je tegen kunnen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Wipro voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Goed salaris Baas over eigen agenda en werktijden

    Minpunten

    Zeer procedureel bedrijf, kan erg frustrerend werken omdat veel procedures net niet helemaal passend zijn. Prijsvechter, dus alles draait om de marge Leidinggevende zit doorgaans in India

    Advies aan management

    Hou bij procedures meer rekening met lokale gebruiken. Leg meer resultaatverantwoordelijkheid in regio’s

    Wipro2019-02-22
  3. Nuttig (1)

    "Aldi van de IT"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Wipro voor 3 jaar

    Pluspunten

    Wipro is groot, heeft mooie namen in haar klantenkring en doet grote, interessante projecten en programma's

    Minpunten

    Wipro is, al probeert ze soms iets anders uit te stralen, een prijsvechter. Door de combinatie van offshore, automatisering en minimalisering kan tegen lage prijzen aangeboden en gewonnen worden. Keerzijde is dat dit voor de mensen die direct klantcontact hebben bij de delivery, pijnlijke situaties oplevert. Wipro repareert liever na (veelvuldige) escalatie dan door iets meer te investeren problemen te voorkomen.... Programma's zijn by default rood. Relaties moeizaam tot slecht.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Wipro moet zich meer richten op de behoefte van de klant. Zowel technisch/inhoudelijk als cultureel. Dat inzicht met lokale mensen uitbouwen tot een voor de klant, voor Wipro en voor de werknemers van Wipro positieve situatie.

    Wipro2018-08-23
  4. Nuttig (1)

    "Weinig affiniteit van management"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Eindhoven
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Wipro voor 5 jaar

    Pluspunten

    Veel vrijheid, niemand let op je

    Minpunten

    Geen connectie met management.

    Advies aan management

    Zorg voor je kippen met de gouden eireren, voordat ze eieren voor hun geld kiezen

    Wipro2016-11-04
  5. "Entertainment"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij Wipro

    Pluspunten

    Veel entertainment en ontspanning in de zon dat zijn toch 5 woorden?

    Minpunten

    Weinig negatiefs om te melden

    Advies aan management

    Doe zo voort

    Wipro2019-08-25
  6. "Kans"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Wipro

    Pluspunten

    Goede educatie, Training. Ten Plaatse Goede Mogelijkheden.

    Minpunten

    Salarisrevisie is het grote probleem

    Advies aan management

    Niet van toepassing

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Wipro2019-05-06
  7. "Ga hier asjeblieft niet werken, echt een slecht bedrijf."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Engineer Technische Ondersteuning in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Wipro voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Geen pluspunten, alleen maar negatief, alleen maar arme mensen binnen het bedrijf.

    Minpunten

    Er is geen respect, alle management is slecht, geen vakantiedagen, geen salarisverhogingen. Ik ga een klacht indienen betreft mensenrechten bij de UN voor zo'n slecht bedrijf.

    Advies aan management

    Sluit alsjeblieft het bedrijf en stop met zaken doen.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Wipro2019-03-12
  8. "bedrijfsrecensie over Wipro, locatie Hyderabad"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonymous 

    Ik werk voltijd bij Wipro

    Pluspunten

    goed bedrijf om voor te werken Zeer professioneel

    Minpunten

    geen minpunten, want Wipro wordt goed onderhouden

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Wipro2018-11-23
  9. "Senior Administrateur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Wipro voor 3 jaar

    Pluspunten

    Echt een goed bedrijf, Ik heb veel kansen gekregen sinds ik bij Wipro ben. Wipro is de enige organisatie die kostenloos verschillende trainingen met certificatie biedt.

    Minpunten

    Nadeel is het management in projecten die het project niet voor iedereen vriendelijk wil maken.

    Advies aan management

    Hr zal werknemers als werknemers moeten behandelen en niet als slaven.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Wipro2018-09-17
  10. "Een goede plek om te werken in de IT-industrie."

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonymous 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Wipro

    Pluspunten

    Prima werkcultuur in India.

    Minpunten

    Je kan vast komen te zitten door de lange shifts.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Wipro2018-08-12
Er zijn 22278 reviews gevonden