Reviews voor Wipro | Glassdoor.nl

Reviews van Wipro

Bijgewerkt op 27 nov 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.6
69%
Aanbevelen bij een kennis
80%
Waardeert directeur
Wipro CEO & Member of the Board Abidali Z. Neemuchwala
Abidali Z. Neemuchwala
6.996 Beoordelingen
  1. "Beheerder"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Wipro

    Pluspunten

    Goede organisatie om mee te werken

    Minpunten

    Had geen nadelen te typen

    Wipro2019-08-19
  2. "Indiase bureaucratie moet je tegen kunnen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Wipro voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Goed salaris Baas over eigen agenda en werktijden

    Minpunten

    Zeer procedureel bedrijf, kan erg frustrerend werken omdat veel procedures net niet helemaal passend zijn. Prijsvechter, dus alles draait om de marge Leidinggevende zit doorgaans in India

    Verder lezen
    Wipro2019-02-22
  3. Nuttig (1)

    "Aldi van de IT"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Wipro voor 3 jaar

    Pluspunten

    Wipro is groot, heeft mooie namen in haar klantenkring en doet grote, interessante projecten en programma's

    Minpunten

    Wipro is, al probeert ze soms iets anders uit te stralen, een prijsvechter. Door de combinatie van offshore, automatisering en minimalisering kan tegen lage prijzen aangeboden en gewonnen worden. Keerzijde is dat dit voor de mensen die direct klantcontact hebben bij de delivery, pijnlijke situaties oplevert. Wipro repareert liever na (veelvuldige) escalatie dan door iets meer te investeren problemen te voorkomen. Programma's zijn by default rood. Relaties moeizaam tot slecht.

    Verder lezen
    Wipro2018-08-23
  4. Nuttig (1)

    "Weinig affiniteit van management"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Eindhoven
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Wipro voor 5 jaar

    Pluspunten

    Veel vrijheid, niemand let op je

    Minpunten

    Geen connectie met management.

    Verder lezen
    Wipro2016-11-04
  5. "Entertainment"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij Wipro

    Pluspunten

    Veel entertainment en ontspanning in de zon dat zijn toch 5 woorden?

    Minpunten

    Weinig negatiefs om te melden

    Verder lezen
    Wipro2019-08-25
  6. "Redelijk goed."

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - VLSI Tech Lead 

    Ik werk voltijd bij Wipro voor 3 jaar

    Pluspunten

    Werkgelegenheid niet aanwezig in andere lokale bedrijven.

    Minpunten

    Compensatiepakket onder het marktgemiddelde

    Wipro2019-11-07
  7. "Groot bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Architect ICT-oplossingen 

    Ik werk voltijd bij Wipro voor 8 jaar

    Pluspunten

    Groot bedrijf, miljoenen taken uit te voeren

    Minpunten

    Geen kans om je werk te tonen

    Wipro2019-11-27
  8. "Kans"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Wipro

    Pluspunten

    Goede educatie, Training. Ten Plaatse Goede Mogelijkheden.

    Minpunten

    Salarisrevisie is het grote probleem

    Verder lezen
    Wipro2019-05-06

    Reactie van Wipro

    May 8, 2019Corporate HR

    Hello! We're happy to see you appreciate the training and learning opportunities here. We hope you continue to have a long and successful career at Wipro!

    Verder lezen
  9. "Ga hier asjeblieft niet werken, echt een slecht bedrijf."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Engineer Technische Ondersteuning in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Wipro voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Geen pluspunten, alleen maar negatief, alleen maar arme mensen binnen het bedrijf.

    Minpunten

    Er is geen respect, alle management is slecht, geen vakantiedagen, geen salarisverhogingen. Ik ga een klacht indienen betreft mensenrechten bij de UN voor zo'n slecht bedrijf.

    Verder lezen
    Wipro2019-03-12
  10. "bedrijfsrecensie over Wipro, locatie Hyderabad"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonymous 

    Ik werk voltijd bij Wipro

    Pluspunten

    goed bedrijf om voor te werken Zeer professioneel

    Minpunten

    geen minpunten, want Wipro wordt goed onderhouden

    Wipro2018-11-23

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Er zijn 23184 reviews gevonden