Cover image for YTL PowerSeraya
Logo

YTL PowerSeraya

Actieve werkgever

YTL PowerSeraya

Review toevoegen

Reviews van YTL PowerSeraya

35 van meer dan 56 reviews gevonden
4,0
91% Aanbevelen bij een kennis
YTL PowerSeraya CEO John Ng Peng Wah
92% Waardeert directeur

4,0
91%
Aanbevelen bij een kennis
92%
Waardeert directeur
YTL PowerSeraya CEO John Ng Peng Wah
John Ng Peng Wah
14 Beoordelingen
  Weergave: 0 - 0 van 0 reviews in het Nederlands
  Kom bij YTL PowerSeraya werken
  Meest recente vacatures
  </>Embed

  Veelgestelde vragen over YTL PowerSeraya-reviews

  YTL PowerSeraya heeft een algemene beoordeling van 4,0 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 56 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 91% van de werknemers zou werken bij YTL PowerSeraya aanraden aan vrienden en 89% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 6% verbeterd.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van YTL PowerSeraya hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met een 3,3 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij YTL PowerSeraya. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden stabiel gebleven.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 91% van de werknemers van YTL PowerSeraya vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden YTL PowerSeraya met een waarde van 3,7 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 4,3 voor cultuur en waarden en 3,6 voor loopbaanmogelijkheden.

  Loopbanen die populair zijn bij YTL PowerSeraya-werkzoekenden

  VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

  Glassdoor heeft 56 reviews over YTL PowerSeraya die anoniem zijn geplaatst door werknemers van YTL PowerSeraya. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of YTL PowerSeraya bij u past.